5 Simple Statements About crema antirid pentru fata Explained

Wiki Article

Este critical să reții că o cremă antirid treatment se potrivește vârstei și tipului tău de ten poate preveni apariția ridurilor. Nu uita esențialul:

Gama de creme Lotus Antioxidant Moisturizer este greată dacă vrei ca tenul tău să arate odihnit, sănătos și mult mai tânăr.

gelul antirid: aplicarea gelului este mai curată, de cele mai multe ori produsul se află în flacoane/tuburi. Gelul antirid este destinat mai ales unei anumite zone (zona ochilor sau colțurile buzelor).

Conform unui studiu realizat pe 30 de femei, rezultatele se simt si se vad de la prima aplicare. Privirea mai mai alerta, elasticitatea pielii este imbunatatita iar conturul ochilor pare cu 23% mai ridicat.

este inspirată de „banana powder”, secretul make-up artiștilor pentru a  îmbunătăți aplicarea și rezistența anticearcanului, astfel că ajută la obținerea unui ten care sfidează timpul și vârsta. 

Totodata, un alt beneficiu big este ca prin intermediul substantelor Energetic, protejeaza tenul si lupta intens impotriva pierderii densitatii.

Crema pentru tenul gras cu tendinta acneica Vichy Normaderm Phytosolution ce lessen imperfectiunile, cu acid salicilic, vitamina C si acid hialuronic, 50ml

O crema de noapte anti-imbatranire, cu actiune multipla, de inalta performanta dezvoltata cu tehnologia MT pentru a viza mai multe straturi ale epidermei pielii.

JICO este locul unde testam, examinam si prezentam recenzii pentru produse din varied industrii pentru a ajuta consumatorii sa cumpere informat.

Tenul uscat și foarte uscat este mai predispus la formarea ridurilor decât celelalte tipuri de ten, tocmai de aceea are nevoie de o cremă antirid cu element de protecție solară și antioxidanți, pentru a fi protejată de razele ultraviolete.

Mod de aplicare: Pregatiti-va pielea prin curatare temeinica. Odata ce pielea este uscata, aplicati crema de zi uniform, masand in cercuri mici. Pentru cele mai bune rezultate, utilizati in combinatie cu alte produse de ingrijire a pielii din gama Q10.

Tenul gras are nevoie de o atenție Exclusiveă, întrucât aspectul uleios al feței poate respinge crema și astfel, pe lângă faptul că aplicarea va fi o corvoadă, nici nu apasa aici își va facial area efectul. Așadar, este esențial să verificați cărui tip de ten se adresează crema antirid înainte de a o cumpăra, pentru a vă putea bucura de rezultatul dorit.

Crema hidratanta cu acid hialuronic si tripeptide care ajuta la reducerea vizibila a ridurilor si la imbunatatirea tonusului si texturii pielii. Textura usoara si non-grasa. Absorbtie rapida.

Strategy inovator treatment utilizează celule stem vegetale pentru vitalizarea celulelor stem din piele, stimulând regenerarea epidermică.

Report this wiki page